Champagneprovning Karlstad

Vill du prova champagne i Karlstad?

Varför inte lära dig mer om världens mest eleganta dryck i Karlstad.

UPPLEVELSE: Champagneprovningen i Karlstad inleds med att man får sitta ner med ett antal champagnesorter framför sig. En erfaren champagneexpert informerar och hälsar alla välkomna, förser er med information om champagne såsom dess historia, hur det framställs och vilka champagnesorter som passar till olika tillfällen. I champagneprovning Karlstad ingår fyra till sex mousserande viner, både från innersta Champagne men även från övriga världen.

ÅLDER: från 20 år

VARAKTIGHET: Ca 2 timmar

ORTER: Karlstad

PRIS: 490 kr/person
GREATDAYS: Champagneprovningen i Karlstad inleds med hjälp av att en kunnig sommelier som reder ut alla begreppen och lära dig vad som kännetecknar de olika champagnesorterna. Tillsammans kommer ni upptäcka hur många smaksensationer champagne kan ge, från lätt pärlande spanskt till franskt rikligt och skummande.

ÅLDER: från 18 år

VARAKTIGHET: Ca 2 timmar

ORTER: Karlstad 

PRIS: 595 kr/person
LIVE IT: En inspirerande champagneprovning i Karlstad innehållande champagnens spännande historia, druvsorter, jordmån, klimat, blandningen av vinet, jäsningsprocesserna, lagringen. Champagneledaren förklarar begreppen och ni smakar olika champagnesorter och jämför skillnader och likheter. Utöver allt detta testas olika mousserande viner och jämförs med den äkta champagnen!

ÅLDER: från 20 år

VARAKTIGHET: Ca 1,5-2 timmar

ORTER: Karlstad 

PRIS: 595 kr/person